Feesten & Partijen bij Brasserie Kachel


Onze sfeervolle locatie is zeer geschikt voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of familiedag. De accommodatie is geschikt voor 100 personen en bij mooi weer kunt u natuurlijk ook gebruik maken van ons gezellige terras. Maak een afspraak of kom gezellig langs voor meer informatie.

 

Feestelijke activiteiten

Wilt u het feest verlevendigen met een activiteit? Op dat gebied hebben wij diverse mogelijkheden voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een solex/scooterrit, koetsentocht, of casinoavond? Er zijn ook diverse fietsroutes die u met uw gasten kunt ontdekken. Als u graag een themafeest organiseert dan helpen wij u op weg met talloze ideeën. Als u muziek en andere vormen van entertainment wilt ter aanvulling op uw feest, dan overleggen wij graag met u wat de mogelijkheden zijn.

  

Suggesties voor feestarrangementen:

  1. Ontvangst gasten met koffie, thee en drankjes. Gedurende de middag/avond serveren wij 5 x bittergarnituur. Duur: 4 uur. Vanaf € 27,50 per persoon.
  2. Zelfbediening bier, wijn, fris en BBQ. Duur: 4 uur. Vanaf € 35,- per persoon.
  3. Ontvangst gasten met drankjes en aansluitend een stamppotbuffet. Duur: 4 uur. Vanaf € 35,-per persoon.
  4. Ontvangst gasten met drankjes en aansluitend een BBQ. Duur: 4 uur. Vanaf € 35,- per persoon.
  5. Ontvangst gasten met koffie, thee en een zoete lekkernij. Drankjes en aansluitend een buffet . Duur: 4 uur. Vanaf € 37,50 per persoon.
  6. Ontvangst gasten met drankjes gedurende de middag/avond. Diverse kleine gerechten in 4 of meer gangen. Duur: 4 uur. Vanaf € 37,50 per persoon. 

Solex- en Italiaanse Scootertochten

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw bedrijfs-/personeelsfeest, of een gezellig uitstapje met vrienden en/of vriendinnen. Vanaf Brasserie Kachel kun je starten met een authentieke solex- of Italiaanse Scootertocht door het prachtige buitengebied van Enschede. Kijk hier voor alle mogelijkheden