Feesten & Partijen bij Brasserie Kachel


Onze sfeervolle locatie is zeer geschikt voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of familiedag. De accommodatie is geschikt voor 100 personen en bij mooi weer kunt u natuurlijk ook gebruik maken van ons gezellige terras. Maak een afspraak of kom gezellig langs voor meer informatie.

 

Feestelijke activiteiten

Wilt u het feest verlevendigen met een activiteit? Op dat gebied hebben wij diverse mogelijkheden voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje door onze mooie omgeving met een solex, scooter, e-chopper of loopfiets ? Er zijn ook diverse fietsroutes die u met uw gasten kunt ontdekken. Als u graag een themafeest organiseert dan helpen wij u op weg met talloze ideeën. Als u muziek en andere vormen van entertainment wilt ter aanvulling op uw feest, dan overleggen wij graag met u wat de mogelijkheden zijn.

  

Suggesties voor feestarrangementen bespreken we graag met u persoonlijk.

Ieder feest is immers uniek!!

 

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden bij brasserie Kachel,

  1. Een 4 uur durend avondfeest met drank, hapjes en bediening 
  2. Zelfbediening's BBQ met bier, wijn en frisdrank
  3. Volledig verzorgd BBQ buffet met bediening
  4. Buffetten warm en koud naar wens gemaakt.
  5. Receptie met hapjes
  6. Een middag /avondfeest met 3, 4, 5 of 6 gangen diner (Eetappe's)
  7. Themafeest, pubquiz, muziekbingo en nog veel meer.

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw bedrijfs-/personeelsfeest, of een gezellig uitstapje met vrienden en/of vriendinnen. Vanaf Brasserie Kachel kun je starten met bijna alle voertuigen van aktief Twente Kijk hier voor alle mogelijkheden